Kvadrat Shade: Prvorazredne rešitve

V SODELOVANJU S KVADRAT

Leta 2019 je Coulisse v sodelovanju s Kvadrat-om, ikonično skandinavsko blagovno znamko visokozmogljivega oblikovalskega tekstila, ustanovili nov poslovni subjekt Kvadrat Shade. V Kvadrat Shade se združijo edinstvene prednosti dveh oblikovalskih ikon na svojem področju. Z več kot 50-letnimi izkušnjami na področju oblikovanja visokozmogljivega oblikovalskega tekstila je Kvadrat vodilni na področju tekstilnih inovacij, barv in ustvarjalnosti. Kvadrat Shade skupaj z našimi bogatimi izkušnjami pri razvoju estetskih sistemov za senčenje, tkanin in motorizaciji ponuja najboljše rešitve za okenska senčila v svojem razredu za svetovno občinstvo.

KVADRAT SHADE X BOUROULLEC

Prva kolekcija Kvadrat Shade, ki izstopa po svoji dizajnerski estetiki, je bila zasnovana v sodelovanju z oblikovalcema Ronan & Erwan Bouroullec. Vključuje vrsto zelo trajnostnih platen, ki ne vsebujejo PVC in ustrezajo najvišjim standardom varnosti, trajnosti in zdravstvenim standardom. Kolekcija je bila predstavljena na strani Wallpaper*, svetovno znani oblikovalski destinaciji številka 1, ki se osredotoča na arhitekturo, notranjost, modo, umetnost in življenjski slog.

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu