UŽIVAJTE V SENCI, OBDRŽITE POGLED

SOLTIS VEOZIP

Serge ferrari v svojo slavno in priznano linijo platen dodaja novega družinskega člana – blago Veozip.

Soltis Veozip je idealna izbira za uživanje v pogledu, saj je ena od lastnosti platna neprimerljiva transparentnost. Mat barva in naravna tekstura tkanja bo lepo povezala topel in eleganten dizajn terase, fasade ali pergole.

Kot zip okenski rolo, Vam Soltis Veozip omogoča, da kar najbolje izkoristite naravno svetlobo, hkrati pa z tem platnom pridobite optimalne toplotno izolacijske lastnosti. Platna Veozip uvrščamo v ponudbo energijko varčnih platen, saj z uporabo lahko prihranite pri ogrevanju oziroma ohlajanju prostorov.

Tkanina, ki bazira na konoplji, platnom daje naraven in ekološki izgled, zaradi katerega bo važa hiša povezana z naravo in doprinesla k dobrobitu narave. Prav tako se platno lahko reciklira, saj mu je bil dodeljen Greenguard certifikat.

Če svoji pergoli ali terasi dodate zip rolo s platnom Soltis Veozip, bo le ta ustvaril kokon, saj dobro zadržuje veter, preprečuje bleščanje svetlobe in omogoča nemoteno delo zunaj, filtrira do 95% UV žarkov ter ustvarja prijetno senco v kateri boste uživali v zabavnih časih, zaščitenih pred vetrom in vročino, hkrati pa ostali v svojem zunanjem okolju.

Povpraševanje

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu