NASLEDNJA GENERACIJA ROLO ZAVES

PAMETNA IN VARNA

NASLEDNJA GENERACIJA ROLO ZAVES

Varnost je vedno na prvem mestu. Težko pomislimo, kaj se lahko zgodi, ko se majhni otroci igrajo z vrvicami na težjih vrstah okenskih senčil. Tragični incidenti so privedli do vedno strožjih predpisov glede varnosti otrok. Brezžična in brezvrvična okenska senčila postajajo vedno bolj priljubljena. Nedavno posodobljeni varnostni standardi zahtevajo pametne rešitve. Z desetletnimi izkušnjami pri oblikovanju vrhunskih okenskih senčil, je Coulisse nove zahteve prevedel v proizvode, ki dosegajo novo raven varnosti, lepote in funkcionalnosti.

MODULARNA UGODNOST

Modularna tehnologija vam daje popoln nadzor. Elemente oblikovanja lahko mešate in ujemate, da ustvarite svojo idealno rešitev. Lahko se poslovite od povprečnega dizajna in zapletenega delovanja ter pozdravite odličen videz in udobje.

Nagrajeni dizajn Twin Pull je pametna različica tradicionalnega verižnega mehanizma. Z uporabo dveh ločenih verižic ali palic, namesto ene neskončne verižice, Twin Pull zavzame svež in otrokom varen pristop.

Brezžičen sistem je za ljubitelje minimalizma. Poleg tega, da je uporabniku prijazen in enostaven za namestitev, je seveda brezžičen in je možen celo brez podložnega profila. Skrivnost je v pametni namestitveni ključavnici, ki ohranja senčilo ves čas popolnoma napeto.

Single Pull uporablja najboljše iz obeh izvedb. Ta nova rešitev je idealna za velika okna z nedosegljivimi rolo zavesami. Dvojne možnosti spodnje uteži in enojna upravljalna verižica vedno zagotavljajo gladko delovanje.

PRIHODNOST JE MOTION

Alexa in Google Assistant sta postala gospodinjski imeni. Omogočata vam, da prilagodite vrsto domačih funkcij z možnostmi glasovnega upravljanja in aplikacijami za pametne telefone ter celo vključujejo daljinsko upravljanje z druge lokacije. Zakaj ne bi tega popolnega občutka nadzora razširili na svoja okenska senčila? Predstavljajte si, da senčila v vašem domu upravljate kjer koli želite. Z enim dotikom lahko prihranite energijo, ustvarite zasebnost in naredite svoj dom varnejši.

MOTION je revolucionarna tehnologija motorizacije. To je revolucija, ki avtomatizacijo omogoča vsem. Vsako senčilo ima vgrajeno baterijo s polnjenjem preko USB in vlečni mehanizem. Upravljate ga lahko ročno, z daljinskim upravljalnikom, z glasovnimi ukazi, aplikacijo MOTION Blinds ali Amazon Alexa, Google Assistant in IFTTT. Avtomatizacija senčil še nikoli ni bila tako enostavna.

IZVEJTE VEČ O MOTION

Povpraševanje

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu