OGLEJTE SI REVIJE

OPTIMIZIRAJTE SVOJ ASORTIMAN

ALLURE

NATURE

V Coulisse-u in Interluxu verjamemo v izvor narave. Ker je narava ustvarila modele, ki popolnoma ustrezajo svojemu namenu, ustvarjamo modele, ki optimalno ustrezajo njihovi predvideni funkciji. Celična struktura, ki jo čebele uporabljajo za shranjevanje medu, je pomembna za učinkovitost in stabilnost ter je vir navdiha za naše sataste tkanine. Verjamemo, da je ohranjanje povezave z naravo ključ do dobrega počutja, udobja in vzdržljivosti poleg tega, da ga navdihujejo globoko zakoreninjeni modeli. Zdaj si bolj kot kdaj koli prej želimo biti premišljeni, kaj dodajamo temu spreminjajočemu se svetu. Našo privlačnost lahko okrepimo s prevzemanjem odgovornosti za naš ekološki odtis.

RUSTIC

Življenje v tem hitrem in digitalnem svetu, v katerem vedno več časa preživimo v zaprtih prostorih, je vse bolj pomembno, da so ti notranji prostori udobni. Ustvariti prostore s prijetno atmosfero, ki prispevajo k dobremu počutju in produktivnosti. Naša zbirka satja je celovita rešitev, ki jo sestavljajo tkanine, sistemi in avtomatizacija. Koncept ponuja idealno rešitev za ustvarjanje notranjih prostorov z optimalnim toplotnim in zvočnim udobjem, ne da bi pri tem izgubili otipni občutek, katerega potrebujemo, da se počutimo doma.

ORIGIN

V podjetju Coulisse se zavestno odločamo na vseh ravneh. Od zasnove izdelkov do izdelave in pošiljanja si prizadevamo odgovorno ustvariti smiselne rešitve za danes in jutri. Zavedajoč se našega ekološkega odtisa, so naši izdelki zasnovani tako, da zdržijo preizkus časa. Vse za ohranitev našega največjega vira navdiha: lepote narave. Bodite navdihnjeni.

R+T 2018

Naše kolekcije so navdihnjene z modo, umetnostjo in naravo. Da bi poudaril naš oblikovalski pristop, je Coulisse prosil modnega fotografa Jasperja Abelsa (1987), da ustvari svojo interpretacijo naših novih kolekcij in inovacij za leto 2018, ki so bile predstavljene med R + T 2018 v Stuttgartu v Nemčiji. Bodite navdihnjeni.

RECHARGE

Najti čas, da se nahranite in napolnite, danes ni luksuz. Življenje je že po naravi lahko stresno, zlasti v grozljivem, frenetičnem tempu sodobnega življenja. Coulisse se odziva na ta spremenljiv način življenja in pomaga ustvariti sproščujoče okolje doma in v javnem prostoru. Zbirke, izpostavljene v tej reviji, so namenjene navdihu. Tekstilne tkanine in široka paleta nežnih in belih tonov v naši kolekciji prispevajo k občutku harmonije, ravnotežja in nedolžnosti elementov, ki jih vedno bolj iščemo. Bodite navdihnjeni.

STORYTELLING

Za fotografiranje v tej reviji smo obiskali stare in nove kraje, spoznali navdihujoče ljudi z različnim ozadjem in se zaljubili v presenečene predmete. Skupaj tvorijo zanimivo mešanico, v kateri vsak element pripoveduje svojo edinstveno zgodbo in skupaj pripoveduje novo. Dolgo in težko smo iskali lokacije za vizualno potovanje, na katero se boste podali, in jih našli v čudoviti Italiji.

R+T2015

Za predstavitev naše nove kolekcije contract med R + T 2015 v Stuttgartu smo želeli fotografirati na ikonični arhitekturni lokaciji, kraju, ki odmeva med arhitekti, oblikovalci in ljubitelji notranje opreme. Paviljon v Barceloni je tak kraj. Ta mojstrovina Miesa van der Roheja dokazuje moč preprostosti, ki smo jo želeli izraziti v naši novi kolekciji. Bodite navdihnjeni.

REVIVE

V tej reviji si prizadevamo zajeti pomembne in verodostojne izkušnje. Pomladanska številka, ki nas uči začeti na novo in uporabiti preteklost, znova odkriti prihodnost in oživeti vrednost v tradiciji. Bodite navdihnjeni.

PURITY

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo prvo izdajo časopisa Coulisse Journal in upamo, da boste z veseljem brali. V tej reviji poskušamo zajeti občutke sveta, kakršnega vidimo danes, in se uglasiti z njim. To jemljemo kot navdih za svoje razmišljanje, delo in ustvarjanje. Naša sedanjost se vrti okoli čistosti. Bodite navdihnjeni.

DIY

Ponosni smo, da vam predstavljamo prvo revijo Coulisse za senčila za maloprodajo. V tej reviji bomo z vami delili vizijo razvoja našega izdelka, ki je bil zasnovan tako, da je našim strankam omogočil, da ustvarijo vrhunsko ponudbo za svoje trge. Poleg standardnih izdelkov, narejenih po meri, vključuje edinstvene koncepte prodajnih oken, vključno s kolekcijo odpreme. Ponujamo vam tudi vpogled v naš pristop, ki temelji na trendih in podatkih, dobavni verigi in trženjskih storitvah ter zakaj menimo, da so ključnega pomena za boljše delovanje okenskih oblog za naše stranke.

Povpraševanje

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu