STROKOVNJAKI ZA SENČENJE

OD 1999

Družinsko podjetje

Od naše ustanovitve leta 1999, smo se razvili v strokovnjake za senčenje. Ker smo prepričani, da so okenska senčila veliko več kot le funkcionalen izdelek, ponujamo le najboljše in najbolj napredne produkte iz sveta senčil, s tem pa svoje partnerje postavljamo pred konkurenco. Iz edinstvenega oblikovalskega pristopa ponujamo napredne kolekcije blaga, inovativne sisteme in pametno tehnologijo.

Strastni in Motivirani

Zgodba podjetja Interlux se prične leta 1999 blizu centra Ljubljane, kjer mlada motivirana podjetnika Gašper in Aleksander pričneta z veleprodajo senčil. Bila sta edina, ki sta to storitev opravljana na območju Slovenije. Leto 2001 je za Interlux ključnega pomena, saj sklene partnerstvo s podjetjem Coulisse, ki je vodilno v svetu notranjih dekorativnih senčil. Ker je posel dobro tekel, se leta 2002 Interlux razširi na Hrvaško, kjer v Zagrebu odpre hčerinsko podjetje Solelux.

Skozi leta podjetje v odličnem položaju pridobiva zaupanje novih strank, ob enem pa ohranja zaupanje že obstoječih. Poleg ekskluzivnega zastopništva za Coulisse, s katerim je Interlux ustvaril totalni koncept senčenja, pridobi podjetje še zastopništvo za Serge Ferrari, Geiger in NYX. Motivirani in željni novih izzivov, se pod imenom Coulisse Interlux predstavi tudi na sejmih Dom v Ljubljani in Ambienta v Zagrebu, kjer z unikatnim in izstopajočim razstavni prostorom hitro pritegnejo in navdušijo publiko.

V spreminjajočem se svetu želi biti Interlux bolj premišljen glede svoje ponudbe. Zato bo povdarek na manj in boljše, vendar z večnim občutkom za lepoto. Tehnologija, avtomatizacija in digitalizacija so ključne besede in cilji za Interlux, tako v smislu izdelkov kot postopkov. Koncept avtomatizacije MOTION pa je prav ta, kateri nam bo to omogočil.

Povpraševanje

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu