Minimalizem doprinese izjemno vrednost

NOVA DOBA

Čas je, da premislimo in poustvarimo tisto, kar je za nas pomembno. Zdaj bolj kot kdaj koli prej narašča občutek sprememb in prenove. Ljudje povsod razmišljajo o tem, kaj je bilo, kaj je zdaj in kaj bi lahko bilo v prihodnosti. To je kot svež vetrič in novo izhodišče, ki nas je navdihnilo pri našem oblikovalskem pristopu. Dobrodošli v novi dobi.

OBLIKOVALNA FILOZOFIJA

V Interlux-u se počutimo, kot da smo se odpravili na pot in vidimo vse razloge na svetu, za vrnitev k osnovnim vrednotam in principom oblikovanja. Na to gledamo kot na način ustvarjanja bivalnih prostorov, ki ustrezajo človeški naravi in izpolnjujejo željo po prenovi. Pravilna miselnost in svež pristop k minimalizmu, v naše življenje prinašata izjemno vrednost. Cilj naše oblikovalske filozofije je narediti prav to. V spreminjajočem se svetu želimo biti bolj premišljeni glede tega, kaj mu dodamo. Menimo, da lahko okrepi svojo privlačnost, tako da prevzame odgovornost za svoj ekološki odtis. Zato se bomo osredotočili na manj in boljše, vendar z večnim občutkom za lepoto.

VIZUALNA IDENTITETA

Ob zori nove dobe, ponosno predstavljamo svojo novo vizualno identiteto: globoko zakoreninjeno, jasno in kot vedno z brezčasnim pridihom. Če sta jasnost in umirjenost današnji največji razkošji, je to zato, ker nas vračata k bistvu našega obstoja. Ko pomislite, je vrnitev k osnovam velik korak naprej. Čuti se razsvetljeno in ga je mogoče opredeliti s preprostimi vrednotami, kot sta lepota in funkcionalnost.

LIVING BEAUTY

Pojavi se nov občutek razkošja. Če se oddaljimo od dobe visoke hitrosti in številnih motenj, lahko začnemo s praznim listom. Sledenju naši intuiciji vam predstavljamo Living Beauty kot koncept, ki svoj izvor najde v prepričanju, da je mati narava glavni vir navdiha. Living Beauty nam govori, naj bomo prijazni do zemlje, navdihnjeni z elementi in zasnovo za recikliranje. Naša premišljena kolekcija tekstila, zmanjšana, a obsežna, se osredotoča na trajnostne in prijetne materiale. Izbiramo materiale, ki bodo zdržali preizkus časa in ne hitre mode. Vse naše trajnostne izdelke bodo zaznamovali novi logotipi Eco.

DIGITALNO POTOVANJE

Stvari se v panogah in podjetjih precej hitro spreminjajo. Današnje 'potovanje' strank običajno vključuje pomembno prvo fazo spletnih raziskav, preden se sprejme kakršna koli odločitev. Ljudje so bolj radovedni, nestrpni, zahtevni in bolje obveščeni kot kdaj koli prej. Ob prepoznavanju prehoda na splet in potrebe po digitalni pomoči smo odprli novo spletno stran, polno navdiha. Trenutno je v izdelavi portal za stranke. To bo ključ do vsega znanja in informacij, ki jih bodo morda potrebovali naši partnerji. Da bi zagotovili največjo prepoznavnost in močno prisotnost na spletu, smo prisotni na mnogih omrežjih. Sledite nam in bodite navdihnjeni.

Povpraševanje

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu