Motor, ki bo spremenil trg

EVE MOTIONBLINDS

Januarja 2022, je na svetovno znanem sejmu tehnologije CES, Coulisse oznanil začetek prodaje novih motorjev za rolo senčila » Eve MotionBlinds «. Motorji, ki so bili razviti v sodelovanju s podjetjem Eve Systems, so prejeli ogromno pozornosti s strani svetovno znanih vplivnežev s področja tehnologije, poleg tega pa tudi nagrado » Best of CES « vodilnih tehnoloških blogov How-To-Geek in iMore.

ENOSTAVNO IN INOVATIVNO

Kjer se motorji Eve MotionBlinds najbolj razlikujejo od ostali, je njihova preprostost. Motorizirana senčila do sedaj niso dosegla svojega potenciala, saj so bile nekatere rešitve kompleksne in drage, prav tako pa jih je bilo težko implementirati z pametnimi inštalacijami. Eve MotionBlind spremenijo vse to. Vsak laik lahko motor namesti s preprostim skeniranjem QR kode in ga upravlja preko aplikacije, prav tako pa se enostavno poveže s ostalimi elementi pametnih domov kot so pametne luči, pametni termostati in kamere. Odziv množic in tehnološkega sveta potrjuje, da motorji Eve MotionBlinds premikajo meje tehnologije senčenja in vodijo pot ostalim, da bodo pametna senčila končno množično sprejeta in enostavna.

PODPRTO S THREAD IN PRIPRAVLJENO NA PRIHODNOST

Novi motorji so prvi na trgu, ki delujejo s Thread protokolom, izdelanim za rešitve pametnih domov. Z omenjenim protokolom se potek informacij in ukazov premesti iz vašega telefona direktno na omrežje. Operacije posledično tečejo hitreje, naprave katere omogočajo Thread pa stalno komunicirajo med seboj. Prav tako se podatki o nastavitvah senčila ne hranijo več v oblaku, ampak lokalno na motorju. Motorji Eve MotionBlinds so pripravljeni na prihodnost, saj bodo podpirali Matter, prihajajoč standard pametnih domov, katerega razvijajo tehnološki velikani, med katerimi so tudi Apple, Google, Amazon in Samsung. Tako Matter ne bo podpirala le Apple HomeKit, ampak tudi Alexa, Google Home in SmartThings.

PREDNOSTI IN NOVOSTI

Motorje Eve MotionBlinds lahko opišemo s tremi besedami. Enostavno, Pametno in Varno. Te tri besede predstavljajo vse prednosti in novosti, katere ponuja nova linija motorjev. Enostavna namestitev v aplikaciji Apple Homekit. Preprosto izberemo dodajanje nove naprave in skeniramo eno od priloženih QR kod. Aplikacija nas vodi skozi kratek postopek in naši roloji so pripravljeni na uporabo. Po registraciji nove naprave, se ta enostavno poveže z že obstoječimi napravami v Homekit aplikaciji in naš pametni dom se prične razvijati. Ker pa nam je v času napredne tehnologije pomembna tudi varnost in zasebnost, se podatki o opravljanju rolojev ne shranjujejo v oblaku, temveč lokalno na motorju. Prav tako lahko vaš dom » naselite «, tudi ko vas ni doma. V aplikaciji nastavite avtomatizacijo rolojev, ti pa se bodo po urniku premikali. Tako bo vaš dom deloval živ tudi kadar bo prazen.

 

Preberite o Eve MotionBlinds na nekaterih svetovno znanih tehnoloških straneh:

How-To-Geek

iMore

The Verge

9To5Mac

Povpraševanje