Idealne rešitve za delo od doma

DOMAČA PISARNA

Dom še nikoli ni imel pomembnejše vloge v našem življenju. To je kraj, kjer se zbudimo, sprostimo in napolnimo. Kjer se zabavamo, kjer se počutimo prijetno. Za mnoge dom dobi novo dimenzijo: »domača pisarna«. Ker nismo toliko navajeni delati od doma in zato naši domovi za to niso preveč dobro opremljeni, smo pred novim izzivom. Kako lahko ustvarimo idealen prostor za delo od doma?

BITEV DNEVNE SVETLOBE
Zdi se očitno, da svetle sobe zagotavljajo več energije. Vendar ima preveč svetlobe lahko nasprotni učinek. Zaslon računalnika postane težko berljiv; stiskate oči, da vidite kaj je na njem. Da ne omenjamo sončne svetlobe, ki sije naravnost v oči. To povzroči izgubo koncentracije in energije, zaradi česar se počutite utrujeni po dnevu, ko ste doma.

OPTIMALNO VIZUALNO UDOBJE
Rešitev? Popolna izbira senčil. Tkanine iz CONTRACT kolekcije, ki se pogosto uporabljajo v poslovnih stavbah po vsem svetu, so zasnovane za optimalno vizualno, toplotno in zvočno udobje. Odbijajo prihajajočo svetlobo, hkrati pa zagotavljajo dovolj naravne dnevne svetlobe in dober pogled ven, tako da smo povezani s svetom zunaj. To povečuje našo ustvarjalnost, produktivnost, koncentracijo, spomin in splošno dobro počutje. Te bolj funkcionalne tkanine so idealne za uporabo v domačih pisarnah.

ZDRAVO NOTRANJE OZRAČJE 
Tako kot jakost svetlobe, tudi temperatura močno vpliva na naše fizično in duševno stanje. Ker so okna velik dejavnik pri pridobivanju in izgubi toplote, nam lahko senčila pomagajo ohranjati mraz ali toploto zunaj. Predstavljajte si, kako senčila vplivajo na temperaturo v zaprtih, zastekljenih prostorih ali na podstrešnih prostorih, ki so zdaj spremenjene v domače pisarne. Prijetno podnebje na vašem delovnem mestu vam lahko polepša ali pokvari dan.

ZNIŽANI STROŠKI ENERGIJE
In potem je tu še račun za energijo. Bolj ko živimo in delamo doma, več energije porabimo doma. Preference se med svetovnimi območji in letnimi časi razlikujejo: v toplejših mesecih želimo toploto ohranjati zunaj, medtem ko jo v hladnejših mesecih želimo zadržati. Naše tkanine delujejo izjemno dobro na obeh straneh spektra varčevanja z energijo: tako ali tako prihranijo pri stroških hlajenja ali ogrevanja.

LEPA NOTRANJOST
Poleg teh funkcionalnih lastnosti si vsi želimo, da bi bila senčila izraz okusa in sloga. Želimo ostati navdihnjeni z okolico, zlasti kadar delamo doma, da bi povečali svojo ustvarjalnost in spodbudili domišljijo. Kolekcija CONTRACT brez težav združuje lepoto in funkcionalnost ter ponuja stilsko rešitev za vsako notranjost.

PAMETNA DOMOVA
Z MOTION, konceptom avtomatizacije senčil, te postanejo del vašega pametnega doma. To zagotavlja še več udobja in prihranka energije, saj motorizirane okenske obloge samodejno reagirajo na svetlobo, temperaturo in druge pogoje. Vaša pametna domača pisarna s povezanimi senčili se samodejno prilagodi vašim osebnim željam in vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na svoje delo.

Povpraševanje

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu