Avtomatizirana senčila za vse

MOTIONBLINDS

Ne dolgo nazaj so avtomatsko upravljalna senčila veljala za futuristične, zelo razkošne, morda celo kot modern pripomoček. A časi so se spremenili. Paleta izdelkov MotionBlinds omogoča to priročnost in udobje vsakomur. Avtomatizacija rolo zaves in drugih okenskih senčil pomeni, da so lahko pred nastavljeni tako, da se ob določenih urah dneva ali kot odziv na vremenske razmere odprejo in zaprejo. Za daljinsko upravljanje lahko uporabite tudi glasovno upravljanje ali aplikacijo za pametni telefon.

Internet stvari (IoT) je tik pred vrati in lahko s povezovanjem naprav in storitev vaš dom spremeni v pametni dom. Smiselno je, da če bo vaš hladilnik kmalu lahko sam po spletu naročil vse, česar mu je zmanjkalo, da bodo tudi vaša senčila postala del zgodbe. Ne, to niso več oddaljene sanje oblikovalcev notranjosti in željnih sledilcev trendov.

Po besedah Basa Kleina Tuenteja, direktorja inženiringa pri Coulisse, je bilo to kristalno jasno že ob zasnovi koncepta MotionBlinds, leta 2016. »Avtomatizirane žaluzije imajo preprosto veliko prednosti. Programirane nastavitve vam bodo omogočile veliko boljši nadzor vaše notranje klime in vašega računa za energijo. Vedno se zdi, da je nekdo doma, tudi ko ste na dopustu. In nesreče z verižicami in igrivimi otroki ne pridejo v poštev. "

V sodobnih domovih z veliko stekla je samodejno uravnavanje ravni svetlobe v zaprtih prostorih zelo priročno. Bas: »To je hiter in enostaven način za vzpostavitev pravega ravnovesja med udobjem in zasebnostjo. In ja, tudi kul je, ko lahko zatemnite vsa okna hkrati za ogled filma. Ali pa izberite, če želite, da vas zbudi prvo sonce novega dne. «

PRAVILA PREPROSTOSTI

Strokovnjaki v Coulisse so že dolgo prepričani, da so motorizirana senčila prihodnost. Ekipa dvanajstih inženirjev je intenzivno delala na MotionBlinds. Osrednje izhodišče? Preprostost in povezljivost.

Potrebna tehnologija je prisotna že nekaj časa. Vse je šlo za to, da se možno spremeni v resničnost, ki je dostopna vsem. Največji izziv je bil, naredi to kar se da preprosto, tako za potrošnika kot za monterja.

Ekipa inženirjev se je dobro zavedali psiholoških ovir na trgu. Motorizirana senčila morajo biti predvsem izvedljiva in cenovno dostopna, če želijo doseči široko sprejemljivost med kritičnimi potrošniki, trgovci in monterji.

Tudi zanesljivost je ključnega pomena. Nihče si ne želi sistema, ki včasih odpove brez očitnega razloga. Sledi še enostavnost uporabe. Z vašimi okenskimi senčili mora preprosto upravljati vsakdo v vašem domu, tudi gospodinja, otroci, prijatelji in družina.

BREZŽIČNI MOTORJI BREZŽIČNI MOTORJI

POLNILNI Z USB

ZDRUŽLJIVO S PAMETNIMI DOMOVI ZDRUŽLJIVO S PAMETNIMI DOMOVI

DELUJE Z GOOGLE, ALEXA IN IFTTT

UPRAVLJANJE Z APLIKACIJO UPRAVLJANJE Z APLIKACIJO

DOMA ALI STRAN OD DOMA

UPRAVLJANJE NA POTEG UPRAVLJANJE NA POTEG

ZA ROČNI NADZOR

UPRAVLJANJE Z DALJINCEM UPRAVLJANJE Z DALJINCEM

UPRAVLJANJE Z ENIM DOTIKOM

BREZŽIČNA ZANESLJIVOST

Ekipi je uspelo vključiti vse ključne pogoje za komercialni uspeh. Z MotionBlinds so motorizirana in avtomatizirana senčila tako enostavna za namestitev in upravljanje kot njihovi tradicionalni, ročno upravljivi ekvivalenti.

MotionBlinds združuje vse lastnosti, zaradi katerih so senčila na električni pogon privlačna. Vsak motor ima vgrajeno baterijo katero je možno polniti preko USB. Posledično sistem ostane brezžičen in vaše hiše ni treba opremiti z drago električno infrastrukturo.

Glasovni nadzor je preprost z Amazon Alexa ali Google Assistant. Aplikacija MotionBlinds na vašem pametnem telefonu postane dvosmerna: zaslon prikazuje, da sistem pozna trenutni položaj vašega senčila in koliko energije še ima.

Aplikacija omogoča nadzor sistema s katere koli lokacije in ker MotionBlinds deluje tudi z brezplačno spletno aplikacijo IFTTT (If This Then That), lahko okenska senčila popolnoma samodejno komunicirajo z drugimi pametnimi napravami, kot sta termostat in razsvetljava.

ROČNO UPRAVLJIVO KADAR ŽELITE

Kar MotionBlinds naredi edinstven je odločitev za ohranitev ročnega upravljanja. Če vam ni všeč ali nimate časa za raziskovanje možnosti nadzora, preprosto povlecite verižico ali palico, ki tradicionalno daje želeni učinek. Znani vlečni mehanizem naj bi drastično znižal mentalni prag. Enako velja za obsežno podporo izdelkov, ponujeno na spletnem mestu motion-blinds.com. Navodila in videoposnetki bodo večinoma odvečni, ker je MotionBlinds res kar se da preprost.

Povpraševanje

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu